VINNARE AV MALMÖS BÄSTA SEMLA – 1998 – 2008 – 2018 – 2019

Om oss

När du vill gå på konditori i Malmö. Att se sina vänner över en kopp kaffe med något gott till är aldrig fel. Välkommen in till Bellevue Conditori ditt konditori i Malmö.

Vårt konditori erbjuder bullar, kakor, bakverk, tårtor och matbröd. Vi vill ge dig som kund bra service och något nybakat färsk och delikat till ditt fika. På Bellevue Conditori är du alltid välkommen och vi tar oss alltid tid med att byta några ord med dig.

Personalen

Vi som jobbar här älskar godsaker och vill gärna ge dig en skön och avkopplande stund här hos oss. Lång erfarenhet och kunskap om bröd och bakverk gör att vi är mycket kända här i Malmö. Ett bra konditori som Bellevue Conditori här i Malmö ska ha kunnig och motiverad personal, och det har vi lyckats bra med.

Vårt konditori

Vårt konditori är inbjudande och ger dig avkoppling i en harmonisk miljö. På sommaren kan du avnjuta av en gemensam fika med vänner eller slå dig ner själv en stund och läsa en bok över en kopp kaffe. Vi passar för alla tillfällen och vi erbjuder alltid dagsfärskt bröd och något gott att dricka till.

Bra produkter

Att lyckas med bra bakverk är att alltid använda bra produkter. Bellevue Conditori försöker i möjligaste mån använda närodlade och ekologiska produkter. Givetvis använder vi endast naturliga råvaror och vi har ett medvetet miljötänk i allt vi gör. Bröd ska vara gott och det blir det när man använder bra råvaror och mycket kärlek.

firmabil